Filarkiv

Log på med MitID

Af sikkerhedsmæssige grunde har vi pr. 14. april 2020 låst adgangen til byggesagsarkivet. Derfor skal du nu logge ind med MitID og så kan du søge overalt som du plejer.

Link til byggesagsarkivet i Herning Kommune

Hvad kan jeg ikke finde i byggesagsarkivet?

Byggesager fra for eksempel banker, posthuse og militære anlæg er ikke tilgængelige.

Der kan være byggesager, som ikke vises i byggesagsarkivet, fordi de indeholder fortrolige oplysninger f.eks. hvis der er en ejer der har hemmelig adresse.

Jeg kan ikke finde min byggesag - hvad gør jeg?

Har du problemer med at finde en bestemt byggesag, eller finder du ikke det, du leder efter, kan du sende en mail til byggesag@herning.dk. Så vil vi se, om vi kan hjælpe dig. Husk at sende så mange relevante oplysninger som muligt.

Hvis du søger om oplysninger på en ejendom du ikke er ejer af og dokumenterne er beskyttet, skal vi have en fuldmagt fra ejer. Dette kan gøres ved at ejer giver sin accept og du sender den til os pr. mail, så sender vi link til dig på de filer som der gives adgang til. Linket vil være aktivt i x-antal dage.

Der ligger forkerte dokumenter på min adresse

Finder du dokumenter, der ligger forkert, eller ligger der oplysninger, der ikke skulle have været vist på nettet, så send en mail til byggesag@herning.dk.

Sørg for at notere informationer om ejendommens adresse, ejendomsnummer, årstal for sagen, evt. journalnummer og sagstype. Så kan vi hurtigt finde sagen og rette den.

Borgernes egne oplysninger

Oplysningerne i Byggesagsarkivet er baseret på ejeres og ansøgeres oplysninger. Herning Kommune er ikke ansvarlig for, om oplysninger og tegninger i arkivet er i overensstemmelse med de faktiske forhold.

Kontaktinfo

Byggeri og Ejendomsdata
Rådhuset, Torvet 5
7400 Herning

Tlf.: 96 28 80 15
Mail: byggesag@herning.dk 

Telefontider
Mandag 8.30 - 16.00
Tirsdag og onsdag 8.30 - 15.00
Torsdag 10.00 - 17.00
Fredag 8.30 - 12.00

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.