Fiskeørn får idrætslederpris

29. marts 2022

Hvert år uddeler byrådet i Herning Kommune en hæderspris til en frivillig idrætsleder, som har gjort et ekstraordinært stykke arbejde. Prisen for 2022 tilfalder Jesper Lauridsen fra floorball-holdet Sunds Seahawks FC.

Jesper Lauridsen har de seneste mange år været holdleder på Seahawks' ligahold. Han beskrives som klubbens "floorballfar", der støtter overalt i klubben. Han har taget hele vejen op gennem klubben som træner for stadigt ældre spillere.

Hans kapacitet som holdleder blev bekræftet, da Floorball Danmark bad ham tage en tjans som U19-landsholdets holdleder.

Sunds Seahawks har både bredde- og elitespillere, og det kan være en balancekunst at gøre alle tilfredse. Her arbejder Jesper Lauridsen engageret på de indre linjer, får talt med medlemmerne og har altid klubbens bedste for øje. Samtidig er han altid klar med et godt råd - og til en snak, hvis der er problemer, der skal vendes.

- Herning-egnen er rig på frivillige, som gør en kæmpe indsats rundt omkring i foreningerne. Det er i høj grad med til at sikre sammenhængskraften i de forskellige lokalsamfund. Årets prismodtager er et fantastisk eksempel på sådan en indsats. En ildsjæl som Jesper er guld værd for fællesskabet og den lokale forening og klub, i dette tilfælde Sunds Seahawks, siger Dorte West, (V), borgmester i Herning Kommune.

Med prisen følger 10.000 kroner fra Nordea. Sidste år blev prisen uddelt til Sandra Svan Them for sit frivillige arbejde med unge i Herning Rideklub.

Til stede i byrådssalen ved prisuddelingen var også mange af de 46 idrætsudøvere, som får tildelt hædersprisen for 2021. De har alle udmærket sig ved at vinde for eksempel mesterskaber eller have deltaget på landshold, OL, VM eller EM. Se listen over modtagerne af hædersprisen i den vedhæftede fil. Du kan også finde en fotofil herunder - på billedet er det prismodtageren og borgmester Dorte West. 

Kontaktinfo

Dorte West
Torvet 5
7400 Herning

Tlf.: 96 28 23 22 (arb.)
Mail: borgmester@herning.dk

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.