Tilmelding som frivillig - VM i Taekwondo Poomsae 2020

Hvis du vil være en del af World Taekwondo Poomsae Championships i Herning i maj 2020, kan du nu tilmelde dig som frivillig.

Udfyld skemaet med dine oplysninger. Gør det så godt du kan med hensyn til tidspunkterne - det kan ændres, når vi kommer tættere på.

1. marts får du besked om, hvorvidt du er blevet udvalgt til at være frivillig og hvilket / hvilke teams, du er kommet på.

Når du er frivillig, får du en tøjpakke (afhængig af hvor mange timer, du er frivillig), forplejning, når du er på vagt og en afslutningsfest søndag aften, når de afsluttende ceremonier er færdige.

Se beskrivelser af de enkelte teams for opgaver og forventninger til dig som frivillig. Det forventes, at alle frivillige som minimum er frivillige i 14 timer.

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til Pia på bekpw@herning.dk eller ringe på 51189094. 

Tilmelding som frivillig

Udfyld venligst nedenstående


Beskrivelse af frivilligopgaverne

Her kan du læse en kort beskrivelse af opgaverne i de forskellige frivilligteams til ovennævnte event.

Ad Hoc er det team, der klarer alle forefaldende opgaver. Der er faste opgaver, som løses af teamet. Det er blandt andet servicering af dommer-, frivillig-, træner- og VIP-lounges, billettering, antidoping og andre pludselig opståede opgaver. Dertil kommer afløsning ved sygdom og pauser på de øvrige teams.

Arbejdssted: Herning Is-stadion.

Forventninger: Frisk på forskellige opgaver, forberedt på ventetid og travlhed, selvstændig og ansvarsbevidst. Kørekort er en fordel.

Akkreditering er det team, der laver og udleverer adgangskort, modtager materiale fra holdene, modtager deltagerbetaling og i det hele taget er behjælpelige med at svare på spørgsmål om - næsten - alt.

Arbejdssted: Herning Is-stadion.

Forventninger: Minimum engelsk, gerne flere sprog, kunne bevare overblikket, være servicemindet, være fortrolig med tal.

Arena Service er det team, der sørger for at alt fungerer som det skal i selve arenaen. Det er quickrengøring og hjælp til diverse praktiske opgaver, men det er også hjælp til dommere og TD.

Arbejdssted: Herning Is-stadion.

Forventninger: Minimum 18 år, minimum engelsk, men også gerne andre sprog, kendskab til Taekwondo/ poomsae er en fordel.

Ceremonier er det team, der står for åbningsceremoni og sejrsceremonier (hejse flag, præsentere præmier ("præmiepiger"), lokalisere og organisere vinderne). Arbejdstiden er torsdag - søndag fra 16.00 - 19.00 (torsdag mødes tidligere.

Arbejdssted: Herning Is-stadion.

Forventninger: Have lyst til at deltage i den synlige del af eventen, være imødekommende, servicemindet og smilende, men også kunne være bestemt i forhold til at få vinderne organiseret. Hvis du er på ceremoniteamet kommer du også på et andet team og løser andre opgaver.

Lufthavnsguides er det team, der modtager atleter, trænere og officials i lufthavnen. Deltagerne bliver kørt i shuttlebusser fra lufthavnen til hoteller i og omkring Herning. For at give dem den bedste velkomst, skal der være guides i lufthavnen, som byder velkommen og viser dem ud til busserne, hjælper med spørgsmål mv.

Arbejdssted: Billund Lufthavn (transport fra Herning er mulig).

Forventninger: Minimum 18 år, kørekort, gode sprogkundskaber i engelsk og gerne flere sprog, servicemindet og velorganiseret.

Show Production er det team, der afvikler showdelen, herunder musik til freestyle-programmerne. Opgaven løses af tre personer, som alle skal være til stede under hele stævnet og hele dagen - torsdag - søndag alle dage fra 8.00 til 18.00 (Herning Is-stadion) PLUS onsdag 20. maj 14.00 - 16.00 til Head of Team møde (Hotel Eyde).

Forventninger: Mod på opgaven, velorganiseret, kan bevare overblikket i pressede situationer, dansk og engelsk, gerne lidt teknisk snilde.

Sikkerhed/vagter kontrollerer og sikrer adgang til områder med begrænset adgang (opvarmningshal, bespisning, lounger). Vagterne er placeret centralt og er ikke afsondret. Der vil være løbende rotation.

Arbejdssted: Herning Is-stadion.

Forventninger: Minimum 18 år, myndig og bestemt, servicemindet og ikke bange for at spørge om adgangskort.

Skiltecrew er det team, der bærer skiltene ind foran deltagerne inden de skal i konkurrence.

Arbejdssted: Herning Is-stadion.

Forventninger: engelsk og gerne flere sprog, velorganiseret og kunne bevare overblikket.

Venue set up er det team, der sørger for at hele området i Herning Is-stadion (to haller, diverse kontorer mv. bliver indrettet til eventen - og pillet ned igen.

Arbejdssted: Herning Is-stadion.

Forventninger: God fysik og højt humør. 

VIP er det team, der hjælper med service og velkomst (billetkontrol) i forbindelse med de to VIP arrangementer. Hvis du melder dig til denne opgave, skal du kunne torsdag 21/5 kl. 15.00 - 19.00 OG søndag 24/5 kl. 12.00 - 18.00. Du vil også komme på et andet team, da der er så få timer i teamet. Der er kun brug for to personer til denne opgave.

Arbejdssted: Herning Is-stadion .

Forventninger: Smilende, servicemindet og praktisk anlagt. Det vil være en fordel at tale engelsk. Har selv sorte bukser eller knælang nederdel og hvid skjorte.

Kontaktinfo

Pia Trab Worm
Projektleder og kulturkonsulent
Tlf.: 96288634
Mobil: 51189094
Send e-mail til bekpw@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.