Royal Run i Herning 2023

Klar - parat - start! Vi trækker i kondiskoene i Herning Kommune! Alle kan være med, når Herning er værtsby for årets største royale motionsevent - Royal Run 2023.

Midt i marts frigives flere billetter til Royal Run i Herning.

I første omgang var der 15.000 startnumre til Royal Run i Herning, men løbsledelsen har vurderet, at der er mulighed for en udvidelse, så deltagerloftet er nu hævet til 18.500 deltagere.

Til løbet i Herning skal deltagerne ud på gå- og løberuter, der er henholdsvis One mile (1,6 km), 5 km og 10 km.

Køb billet til Royal Run i Herning

Royal Run finder sted 2. pinsedag, 29. maj 2023. Det er femte gang, at H.K.H Kronprinsen og H.K.H Kronprinsessen skal til at løbe sammen med danskerne.

Byen vil være en oplevelseskulisse for både deltagere og tilskuere.

Royal Runs hjemmeside - Herning

Royal Run i Herning er udsolgt, men ønsker man at få besked, når der eventuelt frigives flere startnumre, så kan man skrive sig op på ventelisten.

Venteliste

I Herning Kommune kommer hele 2023 til at summe af bevægelse og motion.

I anledningen af Royal Run har vi i år lavet en specialudgave af vores populære gå- og løberuter rundt omkring i Herning Kommune. 

I 2023 er vores pop-up ruter derfor One mile (1,6 km) og 5 km, således at de kan benyttes til træning forud for Royal Run.

Pop-up trænings-ruterne er gratis, og alle kan være med. 

Prøv de royale pop-up ruter i Herning Kommune

Hver anden uge udtrækker vi en heldig vinder i vores fotokonkurrence. Præmien er et startnummer til Royal Run i Herning.

For at deltage i konkurrencen skal man indsende et flot naturbillede fra en af ugens pop-up ruter.

Vind et startnummer til Royal Run

Kunne du tænke dig at gå eller løbe sammen med andre? 

Herning Kommune har sammen med "Bevæg dig for Livet" søgt lokale gå- og løbeværter, som kan være med til at samle andre i gå- og løbefællesskaber. Rigtig mange har meldt sig. Klik på linket og se, hvem der tilbyder at hjælpe dig igennem træningen. Det er gratis og alle er velkomne.

Se alle tilmeldte gå- og løbe fællesskaber

Vi har brug for rigtig mange hænder i forbindelse med så stort et event, så derfor kan vi godt bruge din hjælp. Har du lyst til at være frivillig hjælper, så tilmeld dig her og læs mere om mulighederne.

Bliv frivillig til Royal Run

Royal Run arrangeres af idrætsvisionen Bevæg dig for livet - som DIF og DGI står bag - og Dansk Atletik.

TV 2 og TV2-Regionerne er mediepartner på Royal Run, imens TrygFonden, Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden er strategiske partnere.

ROYAL RUN logo