Om Aktiv ferie

Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål, som du eventuelt måtte have til aktiv ferie. Har du andre spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Følg også med på vores facebookside - her får du løbene opdateringer om nye aktiviteter og nyheder.

Aktiv Ferie på Facebook

Luk alle
Åben alle

Velkomst

Herning Kommune inviterer i samarbejde med Herning Idrætsråd, Kulturelt Samråd og kommunens forenings- og kulturliv alle skolebørn i 0. - 10. klasse til ferieaktiviteter i skolernes sommerferie (uge 26, 27, og 31) samt i efterårsferien (uge 42).

En lang række foreninger og kulturelle institutioner tilbyder en masse spændende aktiviteter med en mangfoldighed af muligheder for alle aldersgrupper.

Der er en bred vifte af kreative, musiske, oplevelsesmæssige og idrætslige tilbud. Langt de fleste aktiviteter er grats, mens nogle få koster lidt.

Aktiviteterne introducerer til forenings- og kulturlivets mange forskellige tilbud. Samtidig er der rig mulighed for at prøve nye aktiviteter eller fokusere på kendte tilbud i samvær med kammerater og møde nye venner med samme interesser.

Vi håber, at rigtig mange har lyst til og mulighed for at deltage i en eller flere aktiviteter, og at de mange tilbud medvirker til et aktivt og indholdsrigt fritidsliv på et tidspunkt, hvor mange familier ikke holder ferie.

Læs mere om de mange spændende aktiviteter på denne hjemmeside, hvor du også finder information om praktiske forhold, og hvordan du tilmelder dig.

Herning Kommune ønsker dig en rigtig god sommer.

Johs. Poulsen, Formand for Kultur- og Fritidsudvalget

Johs. Poulsen,
Formand for Kultur- og Fritidsudvalget

Tilmelding

På vores side kan du finde alle de forskellige aktiviteter under Aktiv Ferie. Du kan klikke dig ind på hver enkelt aktivitet og læse mere, og der kan du også tilmelde dig. Tryk på den blå bjælke med aktivitetens dato. Et nyt vindue åbner, hvor du kan indtaste de oplysninger, tilmeldingen kræver. Du vil efter tilmeldingen er afsluttet modtage en kvitteringsmail.

Er du allerede tilmeldt et andet hold, kan du genbruge dine login-oplysninger.

Vær opmærksom på at tilmelding er efter først-til-mølle-princippet. Af erfaring ved vi, at nogle forløb vil blive fyldt hurtigt, tøv derfor ikke med at tilmelde dig et hold.

Hvis et hold er fyldt, er der mulighed for at tilmelde sig venteliste. Skulle du være heldig at få en plads, så får du en mail omkring det. Du har 24 timer til at acceptere tilbuddet.

Venteliste

Er der fyldt på det ønskede hold kan du blive tilmeldt holdets venteliste. Bliver der på et tidspunkt plads på holdet, vil du modtage en mail fra systemet. Du skal indenfor 24 timer bekræfte, at du ønsker at blive flyttet til holdet. Bekræftelsen foregår ved, at du logger på www.conventus.dk med brugernavn og adgangskode, som er oplyst i din kvitteringsmail du modtog ved tilmeldingen.

Afmelding

Bliver du forhindret i at deltage i en aktivitet, skal du melde fra. Det er vigtigt med afmelding, da der kan være venteliste på aktiviteten og andre der gerne vil overtage din plads på holdet.

Du kan afmelde dig her

 

Særlige behov

Vi håber at børn med særlige behov også kan finde ferieaktiviteter, men praktiske forhold kan skabe begrænsninger. Det er den enkelte frivillige forening eller kulturinstitution som sætter rammen for, hvordan deres aktivitet skal udformes og beskrives.

Vores anbefaling er, at forældre til børn med særlige behov tager kontakt til holdlederen for den ønskede aktivitet og finder ud af, om deltagelsen er realistisk. De særlige behov kan variere meget, hvorfor det ikke er muligt at omtale i holdbeskrivelser. 

Kontaktinfo

Michelle Marie Johnsen
Kulturkonsulent
Tlf.: 2280 8224

Send mail til Michelle 

Maria Anholm Østergaard
Studentermedhjælper
Tlf.: 2010 6492

Send mail til Maria

Katrine Sig Treldal
Playmaker/Eventkoordinator
Tlf.: 4010 1581

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.